Rechtsgebieden 2018-12-19T09:40:05+00:00

Laat Rouwet Advocatuur uit Lichtenvoorde u bijstaan

In meer dan 30 jaar rechtspraktijk heeft Rouwet Advocatuur een zeer ruime werkervaring opgebouwd op verschillende rechtsgebieden. Profiteer van onze ervaring en bel 06-51922219,  zodat u een eventuele procedure met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Profiteer van onze expertise en ervaring om uw recht te halen
Arbeidsrecht/ontslagrecht

Heeft u vragen over uw arbeidsovereenkomst of een concurrentiebeding? Wordt uw loon niet op tijd uitbetaald of wordt u geconfronteerd met een ontslag? Neem dan snel contact op en wij zetten ons in om dit voor u op te lossen.

Rouwet advocatuur Lichtenvoorde - Fons Rouwet - Advocaat
Ondernemingsrecht

Ook ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die juridische hulp nodig hebben staan we graag bij. En dat tegen een passend tarief. We ondersteunen ondernemers bij het beoordelen en opstellen van overeenkomsten, maar ook bij het reorganiseren van de onderneming of het incasseren van debiteuren. Kortom, bij alles waarmee een ondernemer te maken krijgt. Rouwet Advocatuur is altijd goed bereikbaar en we doen ons uiterste best voor een snelle oplossing.

Personen- en familierecht

Gaat u scheiden en wilt u alles netjes en goed organiseren? Voor een doordacht en waterdicht ouderschapsplan, inboedelverdeling en het bepalen van de alimentatie staan wij u graag bij. Rouwet Advocatuur realiseert zich dat een echtscheiding een emotioneel proces is. Met onze nauwkeurige en persoonlijke werkwijze richten we ons op een goede afloop.

Altijd telefonisch bereikbaar

Rouwet Advocatuur is altijd direct telefonisch bereikbaar. Bel ons op 06 -51922219. Vanzelfsprekend kunt u ons ook per e-mail bereiken.

Rouwet Advocatuur

  • Bezoekadres:
    Varsseveldseweg 65-d
    7131 JA Lichtenvoorde

  • Postadres:
    Postbus 53
    7130 AB Lichtenvoorde

Huurrecht

Als verhuurder kunt u te maken krijgen met het opstellen van de huurovereenkomst, uw huurder betaalt niet tijdig of u wenst de huurovereenkomst te beeindigen. Voor al deze vragen kunt u terecht bij Rouwet Advocatuur. Als huurder kunt u te maken krijgen met overlast van buren waardoor uw huurgenot veel minder is of u krijgt te maken met een verhuurder die het door u gehuurde niet goed onderhoudt waardoor uw huurgenot veel minder is. Rouwet Advocatuur kan u daarin bijstaan.